herqquimeil
Hotelli-,ravintola-, ja catering perustutkinto
keskiviikko 14. joulukuuta 2011
Juustoiii
Cheddarjuustokuutio 1 kg 31 %
Kevyt salaattijuusto kuutioina suolavedessä 2,3 kg/1,0 kg
Leipäjuusto 8 x (6 x n. 65 g=3,12 kg, pakaste. I-luokkainen, pehmeä, täysrasvainen tuorejuusto
Mozzarella Di Bufala Campana 1700 g josta juustoa 1000 g, 2 x 500 g (8 x à 125 g)
Mozzarella juustomuru 1 kg 21 %
Mozzarella juustoraaste 1 kg 21 %
Mozzarella-edamjuustoraaste 1 kg. I-luokkaisen mozzarella (70 %) ja edamjuuston (30 %) sekoitus. Rasvapitoisuus 22 %
Salaattijuusto kuutioina yrttiöljyssä 3 kg/1,75 kg
Salaattijuusto kuutiona suolavedessä 1,9 kg/1,0 kg
Salaattijuustokuutio suolavedessä 5,9 kg/3,0 kg
Salaattijuustoviipale 1,71/1,0 kg
Parmesanlastu 1 kg, Parmigiano Reggiano Mezzano
Pastajuustoraaste 1 kg 28 %
Kevyt edamjuustoviipale 1 kg 16 %
Italian yrtit tuorejuusto 1,5 kg
Juustocreme, sulatejuusto ruoanlaittoo 2 kg
Kevyt ruohosipulituorejuusto 1,5 kg
Maustamaton tuorejuusto 1,5 kg
Pippurituorejuusto 1, 5 kg
Tomaatti-chili tuorejuusto 1, 5 kg
Valkosipulituorejuusto 1,5 kg
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti